top of page
Zoeken

Het systeem is dood, het stribbelt alleen heel erg tegen om begraven te worden

De wederopstanding van de vrije mens met hart en ziel in volle gang: de boeren

Het is een boeiende, zeer interessante en voor veel mensen een ingewikkelde en verdrietige tijd met de vele lagen waar zich langzaam maar zeker andere 'waarheden' ontvouwen en het laat zien wat is en wat wringt. Het is nodig en niet tegen te houden dat wat niet klopt in het licht gezet worden in deze tijd. Het wordt laag voor laag zichtbaar. Kijk naar de boeren. Zij laten naast hun tractoren vooral hun hart spreken, ze laten hun liefde zien voor het boeren leven, hun zielenmissie, hun levenswerk. Hun unieke bijdrage aan ons, waar ik waarde creatie en meer leven voor iedereen in zie. Ik zie liefde voor het boer zijn, liefde voor de mens, liefde voor de dieren en liefde voor het te bewerken land; het spat er van af. Voor mij dan.Ik merkte grote onvrijheid op de afgelopen jaren. Vanuit mijn lens gekeken met de informatie die ik (tot nu toe) heb gevonden, gewogen en onderzocht heb. Ik heb er op gekauwd, ben mijn binnenwereld ingedoken, gezocht, gevochten, gevoeld, laten gebeuren en overwonnen, mijn intuïtie en onderbuik ingezet en laten bezinken. Uitgespuugd wat niet meer nodig was, wat troebel was, wat mij niet meer smaakte.


Ik merkte de inzet van controle, manipulatie, drang en dwang, afpersing, machtsmisbruik en mindcontrole op. In mijzelf, door mijzelf en niemand anders, in mijn binnenwereld. De voedingsbodem heet angst.


Zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen.

De buitenwereld spiegelt onze binnenwereld en vice versa. De schijn - h(v)eiligheid van het systeem, de matrix als je dat woord wilt gebruiken, het toneelstuk, komt vol voor het voetlicht in het nu. Het toneelstuk, wat al eeuwen (en langer) aan de gang is op deze plek die wij aarde noemen, waarin wij allen een rol spelen, blijkt een bijna aftands, doortrapt, manipulatief script te hebben. Een ieders hoofdrol als vrij mens met bewust-zijn, een eigen wil om keuzes te maken is ondertussen zo lijkt het verworden tot een slavenbestaan in de eindeloze brij aan regels. Met bewust-zijn gecreëerd.


De slavernij is niet écht afgeschaft. We zijn verleid, ernstig verleid en hebben de schijn - h(v)eiligheid meegenomen onze binnenwereld in. Het is geleidelijk naar binnen gelepeld door onze hongerige monden en de maaltijd is angst, verpakt toen in het mooie papiertje van de belofte voor na het leven: het paradijs, mits u voldoet aan............ Ik merk de inzet van controle, manipulatie, drang en dwang, afpersing, machtsmisbruik en mindcontrole op. Van buitenaf. Alles gebaseerd op de voedingsbodem die angst heet.


De Goednieuwsfabriek

Als u niet al depressief bent afgehaakt na de bovenstaande voorstelling van zaken, bezien vanuit mijn lens, dan nu het goede nieuws:

Het systeem is dood, het stribbelt alleen heel erg tegen om begraven te worden.

Ik heb vrede gesloten met mijzelf. En daardoor heb ik vrede gesloten met de buitenwereld. Het is. Ik kan elke dag op mijn kleine stukje aarde in de ontmoetingen die ik heb zowel binnen (met mijzelf) als buiten (met de ander), mijn wereld vormgeven, mijn unieke bijdrage leveren aan meer leven voor iedereen.


Ik nodig u, mens van vlees en bloed met bewust-zijn, van harte uit om het hoofd koel te houden en het hart warm en open, uw geest op standje benieuwd en onderzoekend en uw bewust-zijn AAN te zetten.


Als het systeem, de matrix, met bewust-zijn is creëert op basis van angst dan kunnen wij, als mensen van vlees en bloed met bewust-zijn, ook de tegenbeweging van angst creëren. En dat is liefde. Voor al wat is. Voor ons als individu in ons zelf, ieder op zijn eigen manier én toch samen. Omdat we ook als collectief (bewust-zijn) kunnen bijdragen aan (bewust-zijn) groei. Omdat we, of we het willen weten of niet, allemaal verbonden zijn. En dat weet ik zeker.


Ik daag u uit om "zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen" aan te gaan. Ontdek, wordt bewust van hoe we onszelf in onze binnenwereld in slavernij houden door controle, manipulatie, drang en dwang, afpersing, machtsmisbruik en mindcontrole, met als onderlegger één gemene deler: angst. En vaak is de gedachte om onze angsten onder ogen te komen, onze grootste angst. Ga het aan of niet. Aan u de keuze.


Ter inspiratie, om verbinding te brengen en om u onderweg te helpen. Om stevig staand op één been in uw binnenwereld aan de slag te gaan en stevig staand op het andere been de buitenwereld te verkennen en uw mogelijkheden te ontdekken, wil ik graag een shout-out geven met bijgevoegde link aan:

  • Het boek IVDAVRA Instructie Voor Deelname Aan Virtuele Realiteit Aarde geschreven door Marc Sijm

  • Autonoom Totaal stelt de achtergrondkennis over het ontstaan van het (wereldwijde georganiseerde) huidige systeem en de mogelijkheden beschikbaar om weer als autonoom mens je daarin te bewegen.

  • Mijn directe effortlesscoachcollega's en alle andere coaches die Nederland rijk is. Maak gebruik van hen, als u begeleid wilt worden in uw binnenwereld proces. Er is er altijd één die past en resoneert. De meeste werkgevers vergoeden een traject.

  • Harrie Jekkers en zijn liedje Ik hou van mij; een waardevol cadeau

Tot slot

Over niet al te lange tijd gaat De Goednieuwsfabriek de bühne op met "Een ontmoeting met het niet-weten". Wordt vervolgd.


Ik wens u liefde, wijsheid en compassie toe.


Saskia vdf Sieverink,

mens met bewust-zijn

De Goednieuwsfabriek989 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrijheid

bottom of page